KOM JIJ HET BESTUUR VERSTERKEN ?

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het organiseren van waardevolle bijeenkomsten voor de leden van onze kwaliteitskring?  Dan verwelkomen we je graag in het bestuur!

Om de continuïteit van de kwaliteitskring te borgen hebben we op korte termijn versterking in het bestuur nodig. 

Iedere bijdrage is welkom! Dit kan varieren van het vastleggen van de locatie, het voorbereiden van een evenement, de ledenadministratie, het bijhouden van de website of het verzorgen van de ledenadministratie. 

Kom jij ons helpen? Stuur dan een bericht naar voorzitter@kmwb.nl

 

WIJ STAAN VOOR CONTINU VERBETEREN VAN BEDRIJFSVOERING

Doel van de Kwaliteitskring Midden en West Brabant is het bevorderen van kennis van kwalitatieve bedrijfsvoering alsmede de toepassing daarvan bij bedrijven, instellingen en organisaties. Dit bereiken we door 6 x per jaar een lezing of workshop op het gebied van kwaliteit te organiseren. Tijdens deze bijeenkomsten is er volop gelegenheid om interactief te reageren op de verkregen informatie en met vakgenoten ervaringen uit te wisselen.

 

Recente activiteiten


Bedrijfsbezoek Ambulancedienst RAV Brabant Midden-West-Noord op 26 november 2019


Het zal je maar gebeuren.... met spoed naar het ziekenhuis! En dan staat er ineens een ambulance-auto voor je deur!

Het kàn ons allemaal overrkomen. En als kwaliteitsfunctionaris wil je natuurlijk weten hoe ze hun paraatheid regelen, welke risico's allemaal onderkend en beheerst moeten worden als iedere seconde telt...

Tijdends het bezoek aan de Ambulancedienst in Den Bosch heeft dit de revue gepasseerd.

Lees hier het artikel over het bedrijfsbezoek.

Ambulancedienst

RAV logo

QESH-event op 24 september 2019


Op 24 september vond het eerste QESH 4.0 event plaats in Scherpenzeel. Dit event werd georganiseerd door de gezamenlijke Nederlandse Kwaliteitskringen. 

achterkantQESH4.0

QESH 4.0

10e Business Improvement Event 2019 op 20 juni 2019


Geslaagd 10e Business Improvement Event

Tijdens de 10e editie van het Business Improvement Event van het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) is Fred Brands, Senior Manager Q&C-CISO bij Joh. Enschedé Amsterdam BV, uitgeroepen tot Business Improvement Manager van 2019. De publieksprijs, die dit jaar voor de zesde keer werd uitgereikt, werd gewonnen door Willem Geuke, senior QA-engineer bij Flowserve BV.

willemgeuke

Publieksprijs voor Willem Geuke

De publieksprijs is gewonnen door Willem Geuke. Willem noemt zichzelf 'verbeteraar' en geeft als Black Belt leiding aan diverse verbeterteams. Zijn case: 'Verhoog de leverbetrouwbaarheid' is één van zijn verbeterprojecten. Volgens de jury heeft Willem zich gekenmerkt als: 'zeer kundig en vooral een kartrekker en verbinder die zijn team optimaal in kracht weet te zetten en succesen ook weet te vieren'. Op de slotvraag van de dagvoorzitter Gerard Berendsen, 'wat is je leerervaring?', gaf Willem aan dat het telkens opnieuw kunnen toepassen van zijn Black Belt-kennis tot susses leidt - en vooral tot veel plezier.

Evenementen

Er zijn nog geen activiteiten gepland!

Kennismaken

Het bestuur van de Kwaliteitskring Midden- en West-Brabant nodigt een ieder die belangstelling heeft voor het verbeteren van de bedrijfsvoering van de eigen organisatie van harte uit om geheel vrijblijvend kennis te maken met de KMWB. Kom dan op onze volgende activiteit.
 

Aanmelden als introducé