Route:  
  1. Home
  2. Artikelen

  Daniëlle van Koert-Bakker      24-10-20

Meer BPM dan ISO, dát is het credo

Met ISO op orde heeft elk bedrijf het belangrijkste op kwaliteitsgebied voor elkaar, toch? Nou, Boon Edam ziet dat anders. Het 140 jaar oude familiebedrijf produceert onder meer draaihekken, beveiligingssluizen en toegangspoortje in Nederland, de Verenigde Staten en China. Sinds eind vorig jaar werkt het ook aan Business Process Management, kortweg BPM. Daniëlle van Koert begeleidt dit. Ze deelt hier de aanpak én waarschuwt voor een risico.

Lees meer  >

Nieuwe spelregels door duurzame dop


  Femke de Korte      17-10-20

In de supermarkt sta je er vast niet bij stil: de doppen op doseerflessen van bijvoorbeeld Remia en Heinz worden ergens geproduceerd. Veel van die kunststof verpakkingen komen van Weener Plastics in Ede. Binnenkort zijn sommige misschien wel duurzaam. Femke de Korte van Weener Plastics werkte hiervoor afgelopen voorjaar mee aan de certificering. Met verrassende bijeffecten tot gevolg.

Lees meer  >

Verandering van kwaliteitsmanager in businesspartner


  Monique Stolk      16-06-20

De kwaliteitsmanager en KAM-professional hebben hun langste tijd gehad. Dat denkt Monique Stolk van Twence. Waar ze meer kansen voor hen ziet? In een rol als businesspartner. Ze inspireert collega’s graag met haar ervaringen. Bijvoorbeeld op het volgende QESSH- event, dat vanwege corona is doorgeschoven naar 30 september 2021.

Lees meer  >