Route:  
  1. Home
  2. QESH Events
  3. QESH Event 2021

QESSH* Event 2021


We leven in een turbulente tijd die aanpassingen vragen van ons gedrag en onze management-systemen. Ons vakgebied is breed en constant in beweging. Daarom organiseren dit jaar zeven Kwaliteitskringen en het KMWB op 30 september 2021 het QESSH* Event 2021. 

*QESSH staat voor Quality, Environment, Safety, Sustainability en Health.

Voor wie?

QESSH Event 2021 is een evenement voor alle kwaliteits-, veiligheids-, milieu- en duurzaamheids-professionals die meer willen leren over de laatste ontwikkelingen. Die geïnteresseerd zijn in technologische ontwikkelingen, Big & Small Databeheer, Lean, duurzaamheid en werkplezier.

Klaar voor de toekomst?

Wil jij meer weten over de invloed van technologie en culturele ontwikkelingen op kwaliteitsmanagement? En wil je klaar zijn voor de verdere veranderingen in de wereld? De wereld waarin de mogelijkheden onbegrensd lijken, net als de risico's. Dit en meer komt aan bod bij QESSH Event 2021.

Als NNK-lid bieden wij je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan dit event. Uiteraard door jouw aanwezigheid als bezoeker maar ook als deelnemer.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je als bedrijf of persoon te presenteren en/ of kennis te delen. 

  • QESSHx-talk - Wil jij jouw verhaal (niet commercieel) vertellen in de vorm van een elevator-pitch à 15 minuten?
  • Workshops - Deelnemers kunnen 2 workshop kiezen uit een aanbod van 4. Weet jij een interessant thema of wil je zelf een workshop (à 45 minuten) geven waarin kennis/ ervaring gedeeld wordt en er een actieve rol is voor de deelnemers?
  • Sponsors - Ken je of ben je iemand die het event wil sponsoren? Wil je bijvoorbeeld op de informatiemarkt staan? 

Neem m.b.t. aanmelding van QESSHx-talk, workshop en/of sponsoring of nadere informatie contact op met info@KMWB.NL

De organisatie selecteert de aanmeldingen zodat er een breed gevarieerd programma komt en zoveel mogelijk verdeling over de kringen.

Ook volgt er tegen die tijd gedetailleerde informatie over het event en natuurlijk de mogelijkheid om je als bezoeker aan te melden.

Noteer in ieder geval even 30 september 2021 in je agenda.